Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Diétás ételek / lisztérzékeny » Medvehagymás tönkölylángos

felvitel dátuma: 2011-05-14 11:50:44       mai nézettség: 2       nézettség: 1541
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

2 marék csíráztatott tönkölybúza (vagy 1 csésze tönkölyliszt)
1 ek mogyoróolaj
1 ek szezámmag
1/2 kk Himalája só
5 szál medvehagyma
1/2 kk szódabikarbóna
kb 1/2 dl langyos víz
 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A búzát lisztté őröljük, medvehagymát apróra vágjuk, és jól összedolgozzuk a száraz hozzávalókat.
Fokozatosan adjuk hozzá a vizet, hogy könnyen formázható tésztát kapjunk.
Lángosra formázzuk a kezünkben, és lisztezett tepsiben, 210 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Közben egyszer megfordítjuk, hogy mindkét oldala egyenletesen süljön meg.

Szakács: Ildikó


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.