Mivel most porélesztőt használtam, azt nem szükséges felfuttatni, hanem elég hozzákeverni a liszthez. Más esetben előzőleg fel kell futtatni az élesztőt tejben, kevés cukorral. A liszttel, minden hozzávalót összekevertem, köztük az apróra vágott medvehagyma levelekkel, és az újhagyma zöldjével, Jól összegyúrtam, majd fél órát kelesztettem. Lisztezett deszkán 1 cm vastagra kinyújtva, a tetejét keresztbe becsíkoztam késsel, majd kisméretű pogácsaszaggatóval, (esetleg likőrös pohárral) kiszaggattam. Sütőpapírral bélelt tepsire raktam úgy, hogy ne érjenek össze, majd a tetejét tojással megkenve sütőbe tettem. Kb. 200 fokon, 30 perc alatt megsült.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.