3 tojás
4 evk liszt
fél sütőpor
4 evk cukor
2 evk por cukor
1 evk prézli
20 dkg magozott meggy
pici zsír a tepsi ki kenéséhez.
A tojásokat külön fel verjük,a fehárjét kemény habbá,a sárgáját a cukorral,éa sütőporral símára ki keverjük,ezután hozzá adjuk,a nagyi lisztett,és a tojás fehérjét,és lassú kavarással símára kavarjuk,és a ki kent formába öntjük,és forró sütőben 20 percig sütjük kb. Ha ki hült Porcukorral meg hintjük,a meggyet a porcukorral és a morzsával keverjük össze mielőtt a piskótára hellyezzük, Ezt a piskótát a nyereményemmel kapot formákban sütöttem,mégegyszer köszönöm!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.