Fél marék darált sertéshús 1szál sárgarápa 1 szál petrezselyem gyökér 1/2 fej vöröshagyma 1 db burgonya pici kapor, pár db pici brokkoli, só, ételízesítő cérnametélt levestészta
A répát, a petrezselyem gyökeret ,burgonyát,megtisztítjuk, lereszeljük (alma reszelőn). A vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk és a darált hússal együtt 2 evőkanál olajon a zöldségekkel együtt megdinszteljük. Felöntjük vízzel, sózzuk beleteszük a kaprot, a brokkolit, ételízesítőt, és kb 30 perc alatt készre főzzük. Cénametéltet teszünk bele. Nagyon szép sárga leves lesz és nagyon finom, ízletes.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.