Hozzávalók:
1 csirkemell csont nélkül
1 csésze liszt
1 csésze étkezési keményítő
1 tojás
1 sütőpor
fokhagymás olaj
víz
½ pohár ketchup
méz
cukor
ecet
szezámmag
só
Elkészítés: A csirke mellet felkockázzuk és enyhén be sózzuk.
A lisztet, étkezési keményítőt, tojást, sütőport, sót, 2 ek kanál fokhagymás olajat összekeverjük és annyi vizet adunk hozzá, hogy sűrű palacsinta tészta állagú legyen.
A húst ebben a palacsinta tésztába mártjuk és olajba kisütjük.
Közben elkészítjük a szószt egy kislábasba rakjuk a ketchupot, 4-5 ek mézet 2-3 ek kanál cukrot 1 ek kanál ecetet 1-2 ek szezámmagot és az egészet összemelegítjük.
A kisült bundás húsokat a szószba forgatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.