Lapokhoz:
Krémhez:
Továbbá:
A sütéshez:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy könnyen sodorható, rugalmas tésztát kapjunk. 4 cipót formálunk,egyenként tepsi méretre sodorjuk és világosra megsütjük.
A krémhez a lisztet a cukorral,tejjel csomómentesre keverjük.
felfőzzük sűrű péppé,majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk,majd a kihűlt péppel jól kikeverjük. A citrom levével és héjával ízesítjük,azzal is jó habosra keverjük.
A sütemény összeállítása:
Az alsó lapra kenjük a fele citromos krémet,rátesszük a 2. lapot, megkenjük baracklekvárral,rátesszük a 3. lapot, majd rákenjük a citromos krém másik felét. Befedjük a 4. lappal és hűtőbe tesszük.
Másnap szeleteljük. Szeletelés előtt porcukorral meghintjük a sütemény tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.