A tésztánkat vegyük ki a hűtőből, és hagyjuk szobahőmérsékletűre akklimatizálódni.
Addig készítsük el a tölteléket.
A mogyorót egy száraz serpenyőben pirítsuk meg, majd dobáljuk bele az aprítónkba (vagy darálónkba). Aprítsuk/daráljuk finomra a cukorral.
Ha kész, adjuk hozzá a csokikrémet és a tejet, majd keverjük át alaposan.
Válasszuk ketté tésztánkat és egyenként nyújtsuk őket kör alakban kb fél centisre. Vágjuk 8-8 cikkre, majd kenjük rá a mogyorós krémet.
Tekerjük fel és formázzuk kiflire őket.
Előmelegített sütőben süssük szép aranybarnára őket.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.