Na, ez egy jó recept itt hajnalban! Ma elkészítem!
- 8 db csirke alsócomb
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek ételízesítő
- pici bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 dkg sajt
Előmelegítek egy 24 cm-es, 3,5 l-es AMC serpenyőt a visiotherm első zöld jelzéséig. A megtisztított csirkecombokat (én le szoktam húzni a bőrét, de nem fontos) szépen körbepirítom az aljzaton. Ezután az edényben egymás mellé rendezem őket, majd a tejföl, mustár, ételízesítő és bors keverékével bekenem őket. Tetejükre szórom a reszelt sajtot és a Navigeniót az edényre fordítva szép rózsaszínűre sütöm.
Nagyon finom pecsenye, a fiam vajas burgonyával szereti, de párolt rizzsel talán még finomabb.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.