Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Mustáros csirkecomb

felvitel dátuma: 2011-08-14 22:07:17       mai nézettség: 1       nézettség: 1884
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

- 8 db csirke alsócomb

- 1 nagy pohár tejföl

- 1 ek mustár

- 1 ek ételízesítő

- pici bors

- 3 gerezd fokhagyma

- 20 dkg sajt

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Előmelegítek egy 24 cm-es, 3,5 l-es AMC serpenyőt a visiotherm első zöld jelzéséig. A megtisztított csirkecombokat (én le szoktam húzni a bőrét, de nem fontos) szépen körbepirítom az aljzaton. Ezután az edényben egymás mellé rendezem őket, majd a tejföl, mustár, ételízesítő és bors keverékével bekenem őket. Tetejükre szórom a reszelt sajtot és a Navigeniót az edényre fordítva szép rózsaszínűre sütöm.

Nagyon finom pecsenye, a fiam vajas burgonyával szereti, de párolt rizzsel talán még finomabb.

Szakács: Zsuzsa


Film link: www.suepax.5mp.eu

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Suzi 2012 október 01

Na, ez egy jó recept itt hajnalban! Ma elkészítem!

10/10 Éva 2012 december 02

Nekem is nagyon tetszik!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.