A karaj szeleteket kiklopfoljuk a Mesterszakács Húsklopfolóval, sózzuk. TW Kenőecset segítségével megkenjük mindkét oldalukat mustárral és 2 órát állni hagyjuk.
Közben előkészítjük a Konvekciós sütőt, amihez kell a két rács és a párolóbetét.
Az alsó rácsra tesszük a párolóbetétet. Ebbe kerül a fagyasztott zöldség keverék.
A magas rácsra rátesszük a pácolt húst és a rácsot a zöldség fölé állítjuk.
Feltesszük a Konvekciós sütő magasító gyűrűjét és úgy kerül rá a tető.
Magasító nélkül a hús szeletek nagyon közel kerülnének a grillező részhez és elégnének.
Beállítom a sütőt 200 fokra és 30 percre. 15 perc után a húsokat megfordítom, hogy mindkét felük szépen megsüljön.
Nálunk burgonyapüré készült még mellé köretnek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.