ELKÉSZÍTÉSE:
Béleljünk ki a tésztával egy 23 cm-es átmérőjű ,cakkos szélű piteformát,aminek az alja kivehető.Szurkáljuk meg villával,és tegyük a hűtőbe 1 órára.
Tegyük a sütőformát a tűzhely rácsára,és egy zsírpapírral béleljük ki,majd öntsünk bele sütőbabot,és így süssük 15 percig,majd távolítsuk el a sütőpapírt a babbal,és így süssük még tovább 15 percig.Akkor jó,ha már száraznak tűnik a tészta.
Szűrjük le a narancslét és 250 ml-nyit öntsünk egy vastagfalú edénybe.Öntsük hozzá a tejszínt és forraljuk fel.keverjük össze a tojásokat a cukorral egy tálban,majd fokozatosan , egy habverővel folyamatosan kevergetve öntsük hozzá a forró krémet. Öblinsük ki az edényt és az egész krémet öntsük vissza az edénybe és közepes hőfokon keverve főzzük 5 percig, míg annyira besűrűsödik hogy bevonja egy kanál hátát. Szűrjük egy kancsóba, keverjük hozzá a narancs héját és öntsük a krémet a tésztára.Hűtsük le, majd tegyük hűtőbe egy éjszakára, vagy legalább 4 órára míg a krém megderemed.Olvasszuk össze a csokoládészósz hozzávalóit,majd locsoljuk a tortára a képen látható módon,és tegyük vissza az egészet a hűtőbe,míg ez is megderemed. A maradék csokiszószt, a hideg pite mellé kínáljuk.