50 dkg nektarin
1 cs. tejszínízű puding por
2 dl tejszín
5 dkg cukor
4 dl tej ( 2.8 %-s)
1 kk őszibarack likörvodka
1 dl tejhez folyamatos keverés mellett beleszórjuk a puding port addig keverjük, amig csomómentes nem lesz.
Majd hozzáadjuk a langyos 3 dl tejhez, majd megfőzzük.
Felverjük a teszínhabot, és a langyosra hűtött kész pudinggal összekeverjük, hozzáadjuk a likörvodkát. A Tupperware edénybe ízlésesen helyezzük a szeletekre vágott nektarint, és a tetejére öntjük a tejszínes pudingot.
Hűtőbe tesszük, és hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.