Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Non plus ultra

felvitel dátuma: 2015-03-12 14:25:51       mai nézettség: 1       nézettség: 1017
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

 

 

A tésztához

A habhoz

A töltelékhez

  • 20 dkg sárgabarack lekvár

 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrom. Kinyújtom a tésztát és kicsi pogácsaszaggatóval kiszaggatom. Sütőlemezre pakolom. A tojásfehérjét a cukorral tejföl sürűségűre verem. Habzsák vagy teáskanál segítségévelmindegyik tésztára habot teszek. 180 C fokon kb 15 perc alatt világosra sütöm. Ha kihűlt, 1-1 db-ot baracklekvárral összeragasztokÚgy a legfinomabb,ha 1 napot áll.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.