Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » nyári káposzta kaporral

felvitel dátuma: 2013-08-25 15:43:02       mai nézettség: 1       nézettség: 1969
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 kis fej káposzta
  • 1/2kg darálthus
  • 2 tojás
  • 2dl tejföl
  • 2ek liszt
  •  kapor ízlés szerint
  •  fél csésze rízs
  • kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd  fokhagyma
  • só bors őröltkömény
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
  • A rizst félig megfőzöm,kihűtöm.
  • A káposztát felaprítom,nem túl vékonyra.
  • A húshoz hozzáadom a kihült rizst a tojást a vöröshagymát,fokhagymát hozzáreszelem,sózom,borsozom,és jól összedolgozom.Gombócokat formálok és sós vízben főzni kezdem.
  • Közben a káposztát lefórrázom,majd leszűröm,és 20 perc múlva a gombócokhoz adom az apróra vágott kaporral,ha szükséges sózom.Kevés őrölt köménnyel ízesítem,és tovább főzöm.
  •  A lisztből,tejfölből habarást készítek,és behabarom a káposztát..
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.