Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Nyári savanyúság télére

felvitel dátuma: 2014-07-11 13:48:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1630
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

Hozzávalók:

2 kg uborka
2 kg káposzta
1 kg hagyma
1 kg paprika
0,5 kg sárgarépa
7 dkg
1 kg cukor
3 dl 20%-os ecet
púpos teáskanál nátrium-benzoát
1 kávéskanál borkén

VÍZ NEM KELL HOZZÁ!!!

Előkészületi idő: 24 perc


Elkészítés:

VÍZ NEM KELL HOZZÁ!!!

Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel.
24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan használunk belőle. Én a letelt időután üvegekbe raktam.

Ezt a receptet valamelyi oldalon találta, de sajnos nem emlékszem, hogy hol!

A cukrot lehet ízlés szerint is adagolni ha valaki sokalja az 1 kg cukrot!

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Miskolcziné Ilona 2014 július 11

:) :) :) :)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.