Nagyon csábító!!:))
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A húst megtisztítom és feldarabolom minnél kisebbekre a testrészeket is, mert könnyebben átsül. Elkészítem a páclét és beleforgatom a húst. Ezt előző nap elkészítem és elteszem a hűtőbe. Másnap belehelyezem a sütőzacskóba és lezárom cérnával. A tetejét megbököm fogvájóval pár helyen, hogy sütés közben levegőzzön, távozhasson a gőz. Tepsibe helyezem a zacskós húst. Előmelegített sütőben 200 fokon sütöm kb. 60-70 percig, majd levágom a zacskót és saját levében pirítom még pár percig a húst.
Nagyon finom omlós marad a hús. Én salátával tálalom a paleo miatt, a családnak petrezselymes burgonyát és répareszeléket tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.