Hozzávalók: 4 tojás
24 deka porcukor
1 dl langyos víz
1 dl étolaj
20 dkg liszt
1 vaníliás cukor
3/ 4 sütőpor
dió , mazsola vagy kandírozott gyümölcs
Elkészítése : A tojások sárgáját a porcukorral , vaníliás cukorral kikeverjük,a langyos vizet majd az étolajat apránként hozzáadjuk.
A sütőporral vegyített lisztet hozzákeverjük, majd végül a tojások felvert habját óvatosan hozzávegyítjük.
Darabos dióval, mazsolával vagy kandírozott gyümölccsel gazdagíthatjuk.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.