szuper recept, szuper kaja!
2 kg oldalas
8dl ketcup
8 evőkanál méz
8 gerezd fokhagyma
bors oreganó
Worceszter szósz vagy szójaszósz só
A fűszerek Toldi Fűszer termékek www.toldifuszer.hu
Az oldalast felteszem főni sózom beleteszem a fokhagymát.
Közben elkészítem a pácot:
a kechupba belekeverem a mézet a zúzott fokhagymát borsot oregánót füszereket szójaszószt, majd beleforgatom a húst!
Egy éjszakát legyen benne.
Hűtőben érlelem!
Most reggel pácoltam este sütöttem.
Lehet tepsibe vagy gáz tetején kicsit átsütni!
Mexikói zöldséges köret van hozzá ami a kedves Annatól tanultam!
szuper recept, szuper kaja!
Bravo, bravo, bravo, Lívikém, ez isteni finom lehet! A hétvégén csak magamnak fogom elkészíteni, mert a párom nem szereti az oldalast, viszont lesz elég idom rá!
Isteni kaja!Nagyon szeretem az oldalast!Klassz recept!Gratulálok!
Én is így jobban szeretem unalmas a sima hús érdekes csirkével is próbáltam de nem az igazi!Köszönöm nektek hogy benéztetek hozzám!
Gratulálok,nagyon jó kis recept,guszta!Imádom az oldalast,mentettem a receptkönyvembe!Köszi!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.