Hozzávalók: 2kg oldalas, 2 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, 2 db paprika, 2 db paradicsom, 1 db hegyes erőpaprika, 2 kanál zsír, 1 kanál só,2 tk grillfűszer
Az oldalast sózzuk, grillfűszerrel bedörzsöljük, és a hűtőbe tesszük, egy órára. (de akár egy éjszakára is betehetjük)
A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, és a tepsibe elrendezzük.
A zöldségekre fektetjük a húst, megkenjük a zsírral, kevés vizet öntünk alá, és lefóliázva egy órát sütjük, közepes hőfokon.
Egy óra leteltével levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva a saját levével, szép pirosra sütjük.
5 felé vágott hasáb burgonyát készítettem mellé, de tetszés szerinti körettel tálalható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.