A piskótához kemény habot verünk a tojásfehérjéből. Beletesszük a cukrot, a tojássárgáját, a lisztet és a sütőport.Előmelegített sütőben készre sütjük. Krém:
A krémhez való tojásokat a tejjel, a cukorral, a kikapart vaníliával gőz fölött sűrűre verjük. A zselatint felolvasztjuk forró vízben, átszűrjük , és hozzákeverjük azt is a vaníliás masszához. Levesszük a tűzről, és addig keverjük , míg ki nem hűl, de vigyázzunk arra , hogy ne dermedjen meg . A felvert tejszínhab felét hozzáadjuk , és megkenjük a piskótalapokat. Megszórjuk őket a rumos mazsolával. A tortát kívülről tejszínnel díszítjük.A tetejére ráhelyezzük az ostyalapot és rávísszük hideg zselatint. Utána az ostyarudakkal díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.