Hozzávalók: 1 kg oldalas, sertésfűszer só, 1 ek zsír, vagy olaj, 2 fej lilahagyma, 60 dkg burgonya, 50 dkg savanyú káposzta, 6 szelet baconszalonna, só
Elkészítése:
A húst 3 cm daraboljuk, és a fűszer sóval besózzuk egy fél órát állni hagyjuk. A burgonyát meg tisztíjuk nagyobb darabokba szeleteljük. Egy jénaiba, vagy tepsibe 1 evőkanál zsírt teszünk, és a hagymát vastagabb szeletekre vágva belehelyezzük, erre a besózott burgonya, majd a káposzta. A káposzta tetejére a hús, majd a szalonna. tetejét lefedjük és előmelegített sütőbe, 1,50 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.