Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / hideg recept ( tálaláskor ) » Őszibabarck ivólé (tömény)

felvitel dátuma: 2016-07-31 09:41:12       mai nézettség: 1       nézettség: 1981
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 kg hámozott, tisztított őszibarack,  1kg cukor, 4 mokkáskanál aszkorbinsav, 2 mokkáskanál nátriumbenzoát

Előkészületi idő: 60 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A hozzávalókat egy nagy fazékba teszem és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Elkezdem főzni, közben turmixolom, amikor már felforrt. Amikor vastag ivólé kinézete van, (kb 10-05 perc, a habja eltünik) én 7,5 dl üvegekbe tettem, lezártam és mehet a helyére. Hagytam kint egy kancsóval, mert kis kubus üvegekbe is töltök, ami szinte azonnal fogyasztásra kerül, bár  legalább dupla hígítással kell számolni, de én nem tettem hozzá azt a vizet, majd fogyasztáskor hígítsuk. Nagyon finom lett.

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Andorko katalin 2016 augusztus 01

Hol lehet kapni az aszkorbinsavat mert nem ismrtem

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.