Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / hideg recept ( tálaláskor ) » Őszibarack krémleves alma chipssel

felvitel dátuma: 2013-01-13 22:21:59       mai nézettség: 1       nézettség: 1899
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 üveg befőtt vagy 8 db őszibarack

20dkg cukor

1 késhegynyi fahéj

2-3 szegfűszeg

a fahéj és a szegfűszeg helyett lehet

1 tk mézeskalács fűszer

1-2 szem csillag ánizs

1 liter víz

1dl főzőtejszín

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Ha befőtt ha  friss gyümölcs egyet forralunk rajta ,bele tesszük a cukrot a többi hozzávalóval

főző tejszínnel sűritjük  és az egészet botmixerrel összekeverjük  .

Hidegen tálalom  alma chipsel

a recept itt csatolva

http://www.receptlap.hu/recept/alma_chips__hazilag__9680

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.