Ezt szoktuk készíteni anyuval :D Nagyon fincsi! Csak nem a hús belsejébe rakjuk a tolteléket, hanem rá, amelyet 1 szelet sajttal befedunk! Rizsával is remek! Próbáld ki, Pumukli!
4 db csirkemell filé
30 dkg gomba
4 szelet sonka
4 szelet óvári sajt /ha nincs a trappista is jó/
só
őrölt bors
só
étolaj
1 fej vöröshagyma
Előkészítés:A hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk.A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk és kevés olajon fehéredésig sütjük.A vöröshagymát olajon megdinszteljük,rátesszük a gombát,sózzuk,borsozzuk és lepirítjuk,
Elkészítés:A csirkemelleket tepsibe vagy tűzálló tálba helyezzük egymás mellé.Mindegyikre pirított gombát halmozunk erre 1-1 szelet sonkát majd 1-1 szelet sajtot teszünk.Előmelegített sütőben rásütjük a sajtot.
Ezt szoktuk készíteni anyuval :D Nagyon fincsi! Csak nem a hús belsejébe rakjuk a tolteléket, hanem rá, amelyet 1 szelet sajttal befedunk! Rizsával is remek! Próbáld ki, Pumukli!
Én se a belsejébe tettem a tölteléket!!A husin van a pirított gomba,arra tettem egy szelet sonkát és arra egy szelet sajtot!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.