Pacal pörkölt burgonyával: 1 mirelit pacal 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 kiskanál Só 1/2 kiskanál Bors 2 kiskanál Vegeta 4 kiskanál Pirospaprika 2 evökanál chili szósz Fél kg krumpli
A hagymát apróra vágtam és olajon megdinszteltem rá a fokhagyma amit szintén apróra vágtam a mirelit pacal megmostam lecsöpögtetem és bele raktam a hagymába és kicsit kevergetem majd füszereztem só vegeta bors és pirospaprika és a Chili és felengedem anyi vízzel hogy jó ellépje és fözöm addig míg a pacal meg nem puhul. Ha kész megpuhul akor jó. A krumplit megpucolom és hosszú cikekre vágtam és sós vízben puhára főzztem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.