Nagyon szépen tálalod az ételeket és finomak, gratulálok!
6 db csirkecomb
A páchoz:
1 db chili paprika
2-3 gerezd fokhagyma
őrölt fekete bors
1 dl olíva olaj
1 ek. méz
1/2 citrom leve
só
1 tk. bazsalikom
A salátához:
1 db fejes saláta
1 db kígyó uborka
2 db paprika
2 db paradicsom
1 cs.hónapos retek
1 db póréhagyma
1 db csípős paprika /elhagható/
Öntethez:
joghurt vagy kefír
Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, szeleteljük. A chili paprikát, bazsalikomot és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk.
Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, szárazra töröljük és 2-3 helyen bevágjuk. Az olíva olajban elkeverjük a chilit, fokhagymát, bazsalikomot, borsot, mézet és a citrom levet. A combokat besózzuk és megkenjük a fűszeres olajjal. Hűtőben legalább egy órát állni hagyjuk, majd sütőben 180 fokon, kevés vizet aláöntve, szép pirosra sütjük. A megsült combokat az összekevert zöldségekkel tálaljuk. A salátára készíthetünk kefires, joghurtos öntetet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.