4 szelet csontos tarja
3 gerezd fokhagyma
1kk csípős Piros Arany krém
2 ek mustár
1 kk kechup
2 kk Worchester szósz
1 mk bors
1 dl olaj
A hús szeleteket kiklopfoljuk. A fokhagymát átnyomjuk, a pác összetevőit jól össze keverjük az olajjal, majd bedörzsöljük vele a tarja szeleteket. Zárható edényben 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a húsokat sózzuk, tepsibe helyezzük, ráöntjük a maradék pácot is. Közepes hőmérsékleten, letakarva sütjük 50 percig. Az utolsó 10 percben fólia nélkül megpirítjuk. Én mozzarellás paradicsom salátát adtam hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.