Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / hideg recept ( tálaláskor ) » Padlizsán tekercs

felvitel dátuma: 2013-09-22 10:54:10       mai nézettség: 2       nézettség: 2408
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

1 paldizsán, 20 dkg.csirkemell, (1 db.) 1-2 paradicsom, majonéz, , bors, liszt, olaj, fokhagyma.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Padlizsán tekercs: a padlizsánt vékonyan felszeletelem, megsózom, majd lisztbe mártva kisütöm olajban mindkét oldalát pirosra. Csirkemellet csíkokra vágva megpirítok sóval, borssal, majd egy szelet padlizsán, megkenem fokhagymás majonézzel, egy szelet paradicsom és egy csík csirkemell, feltekerem, megtűzöm. Hidegen, melegen egyaránt finom előétel. Dunántúli recept a Pannon ízek - olvasói receptgyűjteményből.

Szakács: zsacsilla


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.