Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vacsorára ajánlott ételek receptek » Padlizsánkrém

felvitel dátuma: 2011-10-01 15:03:07       mai nézettség: 2       nézettség: 1940
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1 db kövér, fényes héjú padlizsán

1 db tojás nagyságú vöröshagyma

3 cikk fokhagyma

1 dl extra szűz olivaolaj vagy napraforgó olaj

1/2 citrom leve

1/2 mk. bors

1 ek majonéz

 só

Előkészületi idő: 0 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A padlizsánt mossuk meg, töröljük szárazra, majd vékonyan kenjük be olajjal, szúrkáljuk meg egy fogpiszkálóval,  tegyük egy tepsibe vagy jénaitálba és egy óra alatt süssük meg.

Kihülés után hámozzuk le a héjját, tegyük bele egy turmixgépbe, öntsük hozzá az olajat, tegyük bele a hagymákat, borsot, sót, citromlevet, majonézt lés jól forgassuk át.

Pirítóskenyérrel tálaljuk.

Szakács: Kercsike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 október 01

Nagyon finom, nagyon szeretem, johet!!!!!!!! Puszi!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.