Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Desszert / meleg recept ( tálaláskor ) » Palacsinta

felvitel dátuma: 2012-01-21 19:35:25       mai nézettség: 1       nézettség: 1228
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

20 dkg finomliszt

3 dl tej

2 dl szódavíz

1 dl olaj

2 tojás

2 ek porcukor

csipetnyi

Előkészületi idő: 5 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A hozzávalókat keverjuk ki csomómentesre, majd hagyjuk  pihenni 15-20 percig. Egy teflonos serpenyot kenjunk ki egy pici olajjal, forrósítsuk fel, majd kozepes lángon (én a legkisebben sutottem) mindkét oldalukat sussuk ki a palacsintáknak. Az olaj csak az elso palacsinta elott kell, utána már nem.

 

TIPP: Ha sós tolteléket akarunk bele rakni, a porcukrot ne rakjuk a tésztába, viszont mehet bele egy kicsivel tobb .

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.