Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Panna cotta narancs öntettel

felvitel dátuma: 2012-05-02 21:58:51       mai nézettség: 1       nézettség: 938
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

2 dl házitej
1 rud vanília
4 dl tejszín
4 dkg cukor
4 lap zselatin
narancs dzsem ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

 A vanília rudat kikaparjuk, majd hozzáadjuk a tejhez, majd a cukrottejszínt is, és felforraljuk.
Zselatint kevés langyos vízzel ( 2-3 kanál ) feláztatjuk, majd hozzászűrjükfelforralt tejhez. ( nem forraljuk tovább )
Kis tálakba töltjük elosztva a folyadékot, és lehűtjük ( minimum 6 órára hűtőbe tesszük )
Tálaláskor egy pillanatra a tálat melegvízbe tesszük, majd kiborítjuk ( szépen kifog jönni )
tányérokra.
A narancsdzsemet 1-2 kanál forró vízzel kikeverjük, majd lehítjük, és ezzel körbe öntjük.
 

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.