Papagáj szelet: 30 dkg porcukor 25 dkg margarin 4 db tojás 2 dl tejföl 30 dkg liszt Fél csomag sütőpor 2 evőkanál kakaópor 1 csomag vaníliás cukor 2 csomag puncs puding
A porcukrot a margarint és a tojásst jól kikeverjük majd hozzáadjuk a tejfölt és a sütöport és a lisztet. Ezután a tésztát 3 felé osztjuk. 1)elsö be vaníliás cukrot rakunk és jól elkeverjük. 2)a másodikban a kakaóport rakjuk és azt is jól elkeverjük. 3)a harmadikban meg a puncs port rakjuk bele és összekeverjük. Vajazott liszetzett tepsibe mindegyik masszából kanalazva kupacokat rakunk oldallasan kezdjük egysor csoki, egysor vanília,egyszer puncsot és addig folytatni míg van még a tepsi beteljen.180 fokon 35 percig sütni tű próba szerűen megnézi hogy megsült e. Ha jó akkor rombusz alakokat vágni és tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.