6 db csirkeszárny
4 db egész csirkecomb
3 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
0,5 dl olaj
1 kk pirospaprika
3 db babérlevél
1 mk őrölt bors
1 mk majoranna
só ízlés szerint
1 kis pohár zsíros tejföl
A húsokat megmossuk, feldaraboljuk. A vöröshagymát felkockázzuk és az olajon üvegesre pirítjuk. Félrehúzzuk, beletesszük a piros paprikát és elkeverjük. Belerakjuk a húsokat, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Befűszerezzük. Közben a tejfölt összekeverjük és amikor megpuhult a hús, belekeverjük. Összeforraljuk, amíg kicsit besűrűsödik.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.