80 dkg krumpli
2 fej voroshagyma
4 dkg zsír
1 kk pirospaprika
0,5 dl víz
1 zoldpaprika
1 kk só
A voroshagymát apróra vágjuk és a zsírban jól megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjuk, és azonnal ontunk rá vizet. Lefedve pároljuk a hagymát, míg zsírjára nem sul. Beletesszuk a hámozott és karikákra vágott krumplit, átforgatjuk a hagymás zsírban, szezonban tehetunk bele egy megmosott és kicsumázott zoldpaprikát is. Felontjuk annyi vízzel, amennyi majdnem ellepi, megsózzuk, és fedo alatt, kis lángon, puhára pároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.