Egy két literes lábas,4 evőkanál étolaj,1 púpozott evőkanál liszt,és egy fácáns konzerves nagy doboz sűrített paradicsom,2 csípetnyi só,és 2 liter víz,4 csapott evőkanál kristály cukor.
A lábasba bele tesszük az étolajat szűk négy evő kanálnyit,és hozzá adjuk a két csapott evő kanál lisztett és lasú lángon a rántást kevergetjük,és másfél perc múlva a konzervet ,illetve a paradicsom pürét bele tesszük,és rá öntünk hamar kevergetve két liter vizet,a vizet pótolni kell,ha fogyna,és 2 csípetnyi sót teszünk a levesbe,és amikor forrni kezd ,figyeljünk,és tegyünk kb 8 dkg apró leves száraz tésztát a levesbe(de lehet 3 kanél rizsel pótolni)és négy csapott kanál kristály cukorral ízesítjük forraljuk kicsit,a főzési idő,összesen 20 perc,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.