Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Paradicsomlé nyersen

felvitel dátuma: 2012-08-16 14:06:24       mai nézettség: 1       nézettség: 2097
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

5kg paradicsom

1dkg nátrium- benzoát

3 evőkanál

6 evőkanál cukor

 

Marcsi által a Dokumentumokba beírt recept.Tavaly próbára tettem el néhány litert.Ízesebb a felfőzöttnél, ezentúl a paradicsomlét csak ezzel az eljárással készítem.

Köszönöm, Marcsi!

 

A képeken látható mennyiség ennek az adagnak a háromszorosa.

Előkészületi idő: 200 perc


Elkészítés:

A paradicsomot megmossuk, feldaraboljuk.Összekeverjük a nátrium-benzoáttal, 1 napig állni hagyjuk.Átpaszírozzuk, ízesítjük sóval, cukorral, üvegekbe töltjük, lezárjuk.

Szakács: Arenka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

9/10 zita 2012 augusztus 16

nem kel fozni?

0/10 Makány Aranka 2012 augusztus 16

Zita, bizony nem. :)

0/10 Gabóca 2012 augusztus 17

Még az idén kipróbálom,,,,

0/10 Bihary Livia 2012 augusztus 22

Egy adagot én is!Nem nehéz kipaszírozni nyersen?

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.