1 bio paradicsom
1 cikk fokhagyma
1,5 dl forrásvíz
1 csipet tiszta só
1 késhegynyi jázminpakóca (őrölt stevialevél)
1 teáskanál extra szűz olívaolaj
2 levél bazsalikom
Tálaláskor:
1 pici karalábé felkockázva
1 evőkanál áztatott dió
1 frissen lecsípet zsenge parlagfű levél
1 pici csokor bazsalikom
1 kanálnyi lucerna csíra
A paradicsomot és a bazsalikomot megmossuk, és összeturmixoljuk a hozzávalókkal.
A tányérba beletesszük a karalábét és a diót, majd ráöntjük a levest,
jó étvágyat nektek is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.