Hozzávalók:
1kg oldalas, só, bors,1 kisebb fej fokhagyma, 1 ek. zsír
Főzelékhez: 1 kg édeskáposzta,7 dl paradicsomlé, 1 közepes fej vöröshagyma, 1 ek, liszt,Kevés olaj, 1 húsleveskocka, só, ízlés szerint
Elkészítése: A húst 15 cm daraboljuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal,jól bekenjük. Egy tűzálló edénybe tesszük a zsírt. és a húst egymás mellé helyezzük. Majd 1,5 dl vizet öntünk rá, lefedjük, puhára pároljuk és fedő nélkül zsírjára sütjük.
Elkészítése:
Káposztát nem túl vékonyra szeleteljük, vizet öntünk rá annyit, hogy épen ellepje a víz. a kockát bele tesszük és a sót, ( óvatosan, mert a kocka is sós )
Ha már félig puha akkor a olajjal v hagymával,és a lisztel csinálunk egy rántást, és a káposztához adjuk, majd a paradicsom levet is hozzáadjuk és készre főzzük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.