Horgász vagyok..Ezért nagy örömmel fogadom ezt a finom receptet..vittem!!! Köszönöm szépen!!!
1 cs Tante Fanny Friss rétestészta 200g
50 dkg afrikai harcsa ( konyhakész )
15 dkg sajt ( mozorella )
20 dkg mélyhűtött paraj
só, fokhagyma, tejszín, vaj, halfűszer ízlés szerint
A Tante Fanny friss réteslapot felhasználás előtt 15-20 percig pihenésre szobahőmérsékleten tartjuk.
A parajt kiengedjük, és sóval fokhagymával, egy ek tejszínnel 10 percig főzzük, és lehűtjük.
Terítünk az asztalra egy megnedvesített konyharuhát, majd terítsünk rá egy szárazat.
Az első két lapot terítsük a konyharuhára, és kenjük meg olajjal, majd a másik két lapot 90 fokkal elfordítva terítsük rá, és ezt is kenjük meg olajjal.
A felszeletelt sajtot ráhelyezzük a rétesre, majd a fűszerezett halat, és a parajt rétegesen.
Felgöngyöljük, és megkenjük olvasztott vajjal, majd 190 C fokon előmelegített légkeverős sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Langyosan felszeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.