Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús étel recept » Parasztos cordon bleu

felvitel dátuma: 2011-12-10 08:55:15       mai nézettség: 1       nézettség: 4581
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb szelet karaj csont nélkül

8 szelet bacon

8 szelet füstölt sajt

1 fej lilahagyma

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A lila hagymát megtisztítjuk,karikákra vágjuk.

Elkészítés:A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont,füstölt sajt szeletet, lilahagymát és betakarjuk a hús másik felével.Fogvájóval összetűzzük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!

A receptet itt találtam:http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25630090

 

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 december 10

Nagyon szeretem ezeket a toltott mindenféléket. Kipróbáltam már a húsvéti toltottedet, most ez lesz soron - elnevezem karácsonyinak:)))Koszi a receptet!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.