Nagyon szeretem ezeket a toltott mindenféléket. Kipróbáltam már a húsvéti toltottedet, most ez lesz soron - elnevezem karácsonyinak:)))Koszi a receptet!
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
8 szelet bacon
8 szelet füstölt sajt
1 fej lilahagyma
só
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A lila hagymát megtisztítjuk,karikákra vágjuk.
Elkészítés:A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont,füstölt sajt szeletet, lilahagymát és betakarjuk a hús másik felével.Fogvájóval összetűzzük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A receptet itt találtam:http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25630090
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.