*20 dkg Gyulai Párizsi
*1 közepes fej vöröshagyma
*1 tk mustár
*2 csapott ek majonéz
*2 nagy ek tejföl
*1 csipet bors
*6 szelet kenyér
*7 dkg trappista sajt
A sütőt előmelegítjük.
A párizsit nagyobb darabokra vágjuk, majd fokhagyma törőn átpréseljük.
A hagymát megtisztítjuk, egész apróra kockázzuk, és a párizsihoz adjuk.
Belekanalazzuk a mustárt, majonézt, tejfölt, ízesítjük őrölt borssal és alaposan összekeverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük egy kevés krémmel, megszórjuk reszelt sajttal és sütőpapíros tepsibe fektetjük.
200 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük.
Friss zöldségekkel és forró teával kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.