50 dkg halfilé,1,csapott teáskanál só,3,gerezd fokhagyma, 1,csapott teáskanál vegeta,1 teáskanál,majoránna, 3 evőkanál étolaj,1mokkáskanál őröltbors, 1 teáskanál szárított zöldségzöldje, 3/4 liter víz.
KÖRET:
60 dkg új krumli.
A felolvasztott halfilét,megszórjuk a hozzá valókkal,és erre öntsük a vízet, 2 órát állni hagyjuk.
Közben a köretnek valót meg pucoljuk,és 6 hasábra vágjuk,és a halfiléhez tesszük,és azt is hagyjuk benne állni.
Majd lyukasztott sütőzacskóba tesszük a krumlit,és erre fektetjük a halfilét, s a 3-rom evőkanál étolajat rá locsoljuk.
Be kössük a zacskó száját,közepes tepsibe helyezzük,és előmelegített sütőben 30 perc alatt készre pároljuk.
Ha elkészült bármilyen savanyúsággal tálalhatjuk.
Párolt halfilé
gabimami58
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.