nagyon finom és laktató étel kompozició
Hozzávalók:
60 dkg burgonya,
2 fej vöröshagyma.
6 szelet tarja ( csont nélkül )
1/2 kg savanyú káposzta
só. bors, vegeta ízlés szerint
4 szelet szalonna
A pataki alját megkened egy kis zsírral (vagy olajjal) 1 sor karikára szeletelve hagyma, krumpli ezt meg fűszerezed só vagy vegeta. Beteríted savanyú káposztával. Jöhet rá tarja vagy rövidkaraj ki mit szeret. A húst is fűszerezed só, bors. Tetejére húsos szalonna szeleteket szoktam rakni hogy szaftos legyen a káposzta. Kb 2-3 óra hosszát sütőm lassan a sütőben.
Én most
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.