35 dkg penne,40 dkg paradicsom,3 gerezd fokhagyma,friss chilipaprika,1 evőkanál friss bazsalikom,kevés olívaolaj,parmezán
A tésztát főzd ki sós olajos vízben, ügyelve arra, hogy ne legyen túl puha. A paradicsomokat mártsd forró vízbe úgy, hogy beirdaltad az aljukat, majd húzd le a héjukat, és kockázd apróra őket. A fokhagymát passzírozd át, vagy vágd egészen apró darabokra, és add hozzá a felaprított chilipaprikát.
Tedd a serpenyőbe a paradicsomot, hagyd egészen szétfőni, majd adj az egészhez frissen vágott bazsalikomot. Végül keverd el a tésztát a szósszal, és reszelt parmezánnal kínáld.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.