Tegyünkfelsósvizetfőni a pennének. Ha forr, tegyükbele a tésztátésfőzzük meg azútmutatásszerintiidőalatt.
Közbenegyserpenyőben, vagylábosbanforrósítsunkegykevésolajat. Vágjukössze a vöröshagymátéspároljuk meg azolajon.
Csíkozzukfel a csirkemelletéskockázzukfel a sonkát. Tegyük a csirkét a hagymára, sózzuk meg egykicsitéspirítsuk meg rajta.Majd adjukhozzáazösszezúzottfokhagymát is.
Adjukhozzá a sonkátéspirítsuk meg azt is egykicsit.
A kiengedettspenótotadjukhozzáésöntsükfel 2 dl tejszínnel. Forraljukössze.
Adjukhozzá a Knorrsajtszósztésjólkeverjük el benne. Majdalacsonylángonfőzzük kb. 5 percig.
A kifőtt pennét tegyük egy hőálló tálba és öntsük hozzá a spenótos szószt. Keverjük el a tésztában.
Szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal. Majd kb. 200 fokra előmelegített sütőben süssük össze 20 perc alatt, hogy a sajt szép aranybarnára piruljon rajta.
Szakács:
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.