Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Őszi receptek » Pereszke-leves

felvitel dátuma: 2011-11-15 19:34:13       mai nézettség: 1       nézettség: 6912
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

2-3 sárgarépa
2-3 burgonya
fél kiló lilatönkű pereszke
, ételízesítő, törött paprika
 

a tálaláshoz tejföl vagy paradicsomlé

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Apró kockára vágom a megtisztított sárgarépát és borgonyát, felszeletelem a gombát. Ízesített vízben előbb a répát főzöm rövid ideig, hozzáadom a burgonyát, végül a gombát.

Kevésbé diétás, ha apróra vágott, zsiradékban megfuttatott vöröshagymán pároljuk a répát és a burgonyát, behabarjuk egy-két kanál liszttel, rátesszük a törött paprikát, végül hozzáadjuk a gombát.

Bármilyen gombából elkészíthető, de lilatönkű pereszkéből a legfinomabb.

Tálaláskor ízesíthetjük tejföllel vagy paradicsomlével. Mindkettő illik hozzá. 

Szakács: mami


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 peti 2014 december 05

renkivül finom és korlátlanul bővithetö

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.