50 dkg újburgonya
1 jó csipet só
1 nagyobb csipet petrezselyemzöld
3 ek.étolaj,vagy amilyen zsiradékot használunk
őrölt bors
A burgonyát jól subickoljuk meg körömkefével, vagy hámozzuk meg,aprítsuk fel tetszés szerinti formára.
A felforrósított olajba forgassuk meg párszor, hogy picit megpiruljon,hozzáadunk egy picike vizet,sózzuk,borsozzuk,hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és lefedve lassú tűzön addig pároljuk,míg a víz elfő.
A fedőt levéve hirtelen megpirítjuk és tálaljuk.
Sült,rántott húsokhoz kiváló.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.