Ez állat volt, elkészítettem hát valami fenomenális 10/10!!!
Hozzávalók:
50 dkg penne tészta
20 dkg füstölt kolbász
10 dkg füstölt szalonna
1 doboz vörös bab
1 doboz kukorica
2 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 dl paradicsompüré
2 dl ketchup
1 db chili paprika
só
őrölt bors
20 dkg trappista sajt
Előkészítés: A hagymát és a szalonnát kisebb kockákra vágtam. A kolbászt fél karikákra szeleteltem. A babot és a kukoricát leszűrtem. A chilit és a fokhagymát apróra vágtam. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rádobjuk a fokhagymát,chilit és a kolbászt. Pár percig pirítjuk majd hozzá adjuk a babot és a kukoricát. Sózzuk, borsozzuk majd rátesszük a paradicsompürét és 5-6 percet pirítjuk. Hozzáöntjük a ketchupor és egyet forralunk rajta. Ízlés szerint kevés cukorral ízesíthetjük. A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük és összeforgatjuk a raguval. Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.