Jol néz ki!
Tészta 10 db tojásról piskótát sütni.
Krém: 3 vaníliás puding, 2 dl citrom kicsavart leve,2 dl víz 25 dkg ráma cukor ízlés szerint,olvasztott csokoládé a díszítéshez
4-5 db citrom kell hozzá.
Elkészítése: 10 db tojás sárgát , 10 Ek porcukorral habosra keverni, majd 10 Ek. lisztet hozzá adunk és a jól felvert kémény habbá a tojásfehérjét óvatosan bele keverjük, hogy ne törjön. Nagy gáz tepsit sütőpapírral kibélelünk és előmelegített sütőben sütjük, 170 fokon.
Ha kihűlt 2- 3 felé vágjuk és a krémmel megtöltjük, a tetejére is kenünk krémet, majd olvasztott csokival becsurgatjuk.
Krém: 3 vaníliás puding, 2 dl citrom kicsavart leve,2 dl víz 25 dkg ráma cukor ízlés szerint,olvasztott csokoládé a díszítjük.
A rámát porcukrot habosra keverni, a pudingot, vízzel és a citromlével meg főzni, kihűteni és a kettőt kihabosítani.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.