Én egészen másképp csinálom. Pirosan és borsosan. Kb. fél óra a készítés előkészülettel együtt. :-)
Felforralom a vizet a fazékban, majd ha forr beleöntöm a tésztát és kifőzöm, mikor már puha leszűröm. A krumplit megtisztítom és megfőzöm. Összetöröm krumplitörővel, egy kis vajat, sót, pici delikátot és borsot keverek hozzá. A tésztához keverek egy pici olajat, hogy ne álljon össze, majd összekeverem a krumplival. Mikor ez mind kész akkor egy serpenyőbe öntök egy kevés olajat és beleteszem a krumplis tésztát, ,majd szép pirosra megpirítom. Kicsit sózom és tálalom. Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.