Isteni finom,nyári torkosság
Hozzávalók: 3 X 5 tojásból piskótát sütünk tojás sárgát, 8 dkg porcukorral habosra keverünk,majd 5 EK lisztet hozzá adunk és tojásfehérje felvert habját.
3 x kell elkészíteni
Krém: 3 vaníliás puding, 2 dl citrom kicsavart leve,2 dl víz 25 dkg ráma cukor ízlés szerint, 2 citrom reszelt héja
Elkészítése:
A rámát porcukrot habosra keverni, a pudingot, 1/2 dl vízzel elkeverem és a 2 dl citromlével meg a 2 dl vízzel meg főzni, kihűteni és a kettőt kihabosítani
A piskótát megkeni a krémmel, és porcukorral megszórni a tetejét.
Nagyon finom , hűsitő a krém benne ilyen melegbe.
Ez a krém három tekercshez elég!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.